Akdağmadeni Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın düzenlediği “Birliğe Çağrı Gecesi”, Yozgat’ın dört bir yanından yüzlerce ülküyü bir araya getirdi. Gecede bol bol eğlenen ülkücüler, iktidar yemini edip, birlik tazelediler.

                Açılışı Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan Birliğe Çağrı Gecesi’nde tüm şehitler ve ebediyete intikal etmiş gazilerin ruhlarına Kur’an- Kerim okundu. Daha sonra,başta Mustafa Yıldızdoğan olmak üzere bir çok sanatçının katıldığı; birlik, beraberlik, vatan, bayrak, istiklâl, ülkü temalı şarkıların ve türkülerin seslendirildiği gece görkemli ve coşkulu bir ortamda gerçekleşti..

                Erkek- kadın, yaşlı-genç her yaştan ülkücülerin katıldığı gecede Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday adayları da hazır bulundular. Geceye katılan milletvekili aday adaylarından ev sahibi de sayılan Adnan Serbest ile diğer adaylardan Eczacı Mehmet Ali Çakır emeği geçenlere teşekkür ettiler.

                Serbest ve Çakır; “Bu tablo Ülkücüler’in iktidara yürüdüğünü göstermiş ve aday olan bizlerin de çalışma ve kazanma azmini artırmıştır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim