Türk Hava Kurumu (THK) fitre ve zekat yardımlarından elde ettiği gelirin yüzde 50'sini Vali Necati Şentürk'e çek olarak teslim etti.
    Türk Hava Kurumu tarafından organize edilen fitre ve zekat zarflarından toplanan gelirin yüzde 50'lik kısmı olan 3 bin 473 lira 5 kuruşluk çek Türk Hava Kurumu Yozgat Şube Başkanı Namık Osman Yılmazer tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ayrılarak Yozgat Valisi Necati Şentürk'e takdim edildi.
    Tüm yapılan bu yardımların fitre ve zekatların kabul olmasını dileyen Vali Şentürk teşekkür ederek takdim edilen ceki kabul etti.
    Ziyarette Türk hava Kurumu' nun Yozgat'ta ki çalışmalarından ve yapılması istenen projelerden bahseden Türk Hava Kurumu Yozgat Şube Başkanı Yılmazer; “Şehrimizde havacılığın ilerlemesi için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Bunlardan en son yapılan organizasyon ise Türk Hava Kurumu 2010 yılı tekamülcülerinden Ali Çakır, Emrah Midyat, Göktuğ Yazgeç, Yiğit Tezanlar, Ali Fehmi Atacan gibi isimlerle 2-6 Aralık tarihleri arasında Çeşka tepesi, Nohutlu tepe ve Yerköy tepelerinde uçuşlar gerçekleştirdik. Buradaki hava yapısını onlarda çok beğendi ve ölçümlerde de olumlu sonuçlar çıktı” dedi.
    Yılmazer, Çeşka tepesine yol yapılması, arazi tahsisinin yapılması halinde bu bölgede yamaç paraşütü, yelken kanat, mikrolight, radyo kontrollü model uçak eğitimlerinin verilebileceğini de sözlerine ekledi.
   
Editör: TE Bilişim