Yozgat’ta Emniyet Müdür Yardımcılığı’ndan görevde yükselerek Ankara’ya atanan, daha sonra Yozgat PMYO Müdürlüğüne atanan Fazlı Öcal, Belediye Başkanı Yusuf Başer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

                Belediye Başkanı Yusuf Başer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirecek, görevini başarıyla yürüten bir emniyet mensubunu Yozgat’ta yeniden görmenin memnuniyeti içerisinde olduğunu söyledi.

                Öcal’ı makamında ağırlayan Başer; “Önceden Emniyet Müdür Yardımcılı görevini üstlenerek birçok yararlı iler yapan Fazlı Bey’i şimdi Polis Okulumuzun müdürü olarak görmek bizi mutlu etti. Kapasitenin iki katına çıkarılması da umarım Fazlı Müdür’ün dönemine denk gelir. Bizlerde bu konuda destekçi olacağız. Burası bir fabrika şehri değil ve bu noktada Polis okulunun şehrimize katkıları görmezden gelinecek gibi az değil. İki katına çıkan potansiyel ile katkıları artacağına inanıyorum. Sayın Fazlı Öcal’a da yeni görevinde başarılar diliyor, şehrimize tekrardan hoş geldiniz diyorum” dedi.

                Yozgat’ta ikinci kez bulunmaktan duyduğu memnuniyeti paylaşan PMYO Müdürü Fazlı Öcal  da duygularını şu sözlerle ifade etti: “Yozgat’tan ayrılalı 9 ay kadar oldu. Fakat Yozgat’tan kopmadım. Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu bin kişilik bir okul olacak ve bu konuda önderlik yapan devlet büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Yozgat’a faydasının olacağı şüphesiz ortada, Yozgat’ta böylesine bir okulun oluşu Yozgat’ın dışında teşkilatımız açısından da çok önemlidir. Çünkü Yozgat adının terör eylemlerinde dahi geçmediği bir il olma özelliğini taşıyor. Burada yeni nesil polislerin yetiştiriliyor olması bizim ve teşkilatımız için büyük bir şanstır. Yozgat’ın bize bizim ise Yozgat’a faydalarımız dokunacağından eminim” 

Editör: TE Bilişim