Uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen, hemşerimiz Muğla SGK Müdürü Naci Şahin’in acı haberi, Akdağmadeni’nde yaşayan ailesi kadar Yozgatlı hemşerilerini de derinden üzdü. Şahin’in köyünde büyük yas yaşanıyor.

                Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Muğla Sgk İl Müdürü Naci Şahin’in Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesine Bağlı Sazlıdere Köyündeki anne, babası ve köy sakinleri acı haberin üzüntüsünü yaşıyor. Acı haberi duyan köy sakinleri Naci Şahin’in anne ve babasının evlerine akın etti. SGK Müdürü Şahin’in köyde oldukça sevilen birisi olduğunu belirten köy sakinleri üzüntümüz acımız çok büyük Allah ailesine sabır versin dileğinde bulundu. Köy muhtarı ve köy sakinleri köy mezarlığında Şahin’in defnedileceği mezarı kazma ve kürekle kazarak hazırladı. Acılı baba emekli İmam Halil Şahin ise oğlu ile dün telefonla görüştüğünü belirterek,” Oğlum her hafta mutlaka arar halimizi hatırımızı sorardı. En son dün telefonla konuştum. Baba bu aralar işlerimiz biraz yoğun seni ihmal ettik aramam gecikti demişti.

                Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ne deyim içim yanıyor. “dedi.Naci Şahin’in cenazesi bugün köyde kılınacak öğle namazına müteakip cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verilecek.

Editör: TE Bilişim