Sorgun Belediyesi yol yapım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
     Sorgun Belediyesi Fen İşleri Müdürü Coşkun Çalışkan, belediye olarak hedeflerinin kenar mahalleler dahil Sorgun'da yapılmamış yol bırakmak istemediklerini söyledi. Yol yapım çalışmalarının devam ettiğini, çeşitli nedenlerle bozulan yollarda da tamir çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Çalışkan, ''İlçemiz yerleşim alanı olarak çok geniş bin alana yayılmış. Dolayısıyla tüm yolları kısa sürede yapıp bitirmek gibi bir şansımız yok. Biz her yıl aynı hızla yol yapım çalışmalarını sürdürüyoruz, bu sene 40 bin metre kare kilit parke, 60 bin metre kare kaldırım ve 5 bin metre kare de sekizgen parke döşedik'' dedi.
     Su, kanalizasyon, elektrik hattı döşemeleri veya arızaları gibi nedenlerle daha önce yapılmış olan yolların bozulan bölümlerine de bin metre kadar tamir çalışması yaptıklarının altını çizen Çalışkan, ''Tüm bu çalışmalarda bir milyon 200 bin liralık bir harcama gerçekleştirdik'' diye konuştu.
     Çalışkan, gelecek yılın yol yapım çalışmalarının da aynı hızla devam edeceğini, hedeflerinin önümüzdeki yıl tüm yolları yapmak olduğunu sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim