Kemerli Gazeteci Şair- yazar Bolat Ünsal tarafından düzenlenen 1.Kemer Şiir ve Müzik Festivaline  değişik  illerden çok sayıda şair yazar katıldı.
    Şairler Kemere akın etti, festivale Türk Sanat Müziği dalında Yozgat Sarıkayalı hemşerimiz Kelami Akdemir ve Piyano'da Cemile Arif damgasını vurdu.
    Kemer Belediyesi ve Kemer Kaymakamlığımın desteğini alan 1. Kemer Şiir ve Müzik festivali muhteşem bir organizasyona dönüştü. İki gün süren festivale Anadolun' un çeşitli illerinden şair , yazar ,sanatçı ve medya mensubu katıldı.
    Şiir ve Müzik festivaline gelen sanatçılar  Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Kemer Kaymakamı Bayram Ali Köse'yi makamlarında ziyaret ettiler
    Kemer 1. Kültür sanat festivaline ilimizi temsilen Yozgat Şairler Yazarlar Birliğinden Şair Osman Yüksel, Şair Kelami Akdemir, Şair Nuh Şahin Yönetim kurulu üyesi Ruhi Bakır ve Yazar Mehmet Karaaslan katıldı.
    Şiir ve Müzik Festivalin de K    emer Cumhuriyet Meydanı'nda sahne alan şairler şiire gönül verenler Kemerli şiir severlerle buluştular.
    Kemer 1. Kültür Sanat ve Şiir Festivaline Türk sanat müziğinden seslendirdiği güzel  parçalarla  hemşehrimiz   gazeteci şair  yazar Kelami Akdemir ve ekibi damgasını vurdu. Yozgat tan katılan diğer şairler de şiirlerini okuyarak Kemer de güzel bir Yozgat imajı bıraktılar.

Editör: TE Bilişim