Yozgat Belediyesi'nin park yapımı ve tadilat ihalesini kazanan şirket açıklandı. İnternet üzerinden yapılan açıklamada kazanan firmanın 235 bin TL bedelle işe başlayacağı bildirildi.
    Ankara, Kocaeli, Bursa ve Adana Büyükşehir ile Yozgat, Malatya, Denizli ve Adıyaman'ın da aralarında bulunduğu çeşitli belediyeler tarafından açılan bazı ihaleler sonuçlandı.
    Buna göre Yozgat Belediye Başkanlığının park yapımı ve tadilat ihalesini, 235 bin lira bedelle Set Çevre İnşaat Araştırma ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazandı.
    Sonuçlanan diğer belediye ihalelerinden bazıları ve bedelleri de şöyle:
    ''Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale İşleri Şube Müdürlüğünün evsel atıkların toplanması, nakli, yol süpürme ve sahil temizlik hizmeti ihalesini 3 milyon 807 bin 740 lira bedelle Erenler İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kazandı.
    Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı İnşaat Yapım Şube Müdürlüğünün onkoloji şefkat evi tadilatı yapım işi ihalesini 255 bin 260 lira bedelle, Alpdemir İnşaat Turizm Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kazandı.
    Bitlis Kavakbaşı Belediye Başkanlığının kilitli parke taşı ve yol düzenleme işi ihalesini 60 bin 400 lira bedelle Senver Öner kazandı. Hatay Payas Belediyesinin isale hattı inşaatı ihalesini, 1 milyon 76 bin 688 lira bedelle Mehmet Gürsesli kazandı.

Editör: TE Bilişim