Kurulduğu günden beri 18 yıldır Yozgat eğitimine büyük katkıları olan Özel Ergin Kolji, 3’ncü sınıf öğrencilerine Fen Bilgisi dersini sevdirmek için o derste sınıf ve öğrenciler tamamen motive bir şekilde giriyor. Laboratuarından öğrencilerin çalışma önlüklerine kadar tamamen hazır olarak giriyorlar. 
DERSE MOTİVE OLUYORLAR
Özel Ergin Kolej müdürü Oğuz Köker yaptığı açıklamada; Bu yıl ilk defa Fen Bilgisi dersi görmeye başlayan 3’ncü sınıf öğrencilerimizin dersi sevmeleri için öğretmen arkadaşlarımız o derste çocuğun tam anlamıyla motive olması için deneyleri laboratuarda derslerini yapıyor, hatta yine öğrencilerin derse tam anlamıyla motive olmaları adına Fen Bilgisi dersine özel olarak beyaz önlük giyerek derslerini işliyor” dedi.
DERSTE BAŞARI O DERSİ 
SEVMEKLE BAŞLAR
Açıklamasının devamında Köker; “Biliyoruz ki bir öğrenci dersi severse o derste çok başarılı ve verimli olur. Daha sonrada arkasından başarı gelir. Eğer öğrencilerimiz Fen gibi, matematik, Türkçe gibi dersleri temelden iyi alırlarsa gelecekleri adına onlar için daha verimli olacaktır. İlk okulda ki eğitim çok önemli, bu eğitim karşılarına lisede de çıkacak, üniversitede de ve inşallah öğretmen arkadaşlarımızın ve okulumuzun yaptığı bu tür uygulamalar hem okulumuzun hemde Yozgat’ımızın eğitimine büyük katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim