Konya'nın Seydişehir ilçesinde geçirdiği trafik kazasını hafif sıyrıklarla atlattıktan sonra, başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden ilköğretim okulu müdür yardımcısı Cemil Eker'in cenazesi, memleketi Kayseri'de toprağa verildi.
     Yozgat Fatma Temel Turhan İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Cemil Eker (47) için, Hunat Camisi'nde cuma namazından sonra cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Eker'in yakınları ve Yozgat'tan gelen öğretmen arkadaşları ile vatandaşlar katıldı.
     Eker'in cenazesi, namazın ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.
     Cemil Eker'in kullandığı 06 YYK 47 plakalı otomobil, Seydişehir-Antalya karayolunun 12. kilometresinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki tepeciğe çarpmış, kazadan Eker ile birlikte otomobilde bulunan arkadaşları Recep Sakı, Burhan Susam ve Murat Akarsu yaralı olarak kurtulmuştu.
     Yaralıların kendi imkanları ile araçtan çıktıkları sırada, Yasin Ç. idaresindeki kamyonet, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kaza yapan otomobile ve bu sırada yeniden otomobilin yanına gelen Cemil Eker'e çarpmış, Eker yaşamını yitirmişti.

Editör: TE Bilişim