Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 22 Nisan 2024 günü Boğazlıyan otogarında düzenlenen operasyonda F.T. isimli şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon kapsamında şahsın üzerinde ve çantasında yapılan aramada; 40 adet kaçak elektronik sigara ve 4 adet kulaklık ele geçirildi.

Jandarmamaamamama

Konu ile ilgili İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Boğazlıyan ilçesine faturasız elektronik sigara geleceği ve piyasaya kaçak yollarla sürüleceği yönünde bilgiler elde edilmiştir.

Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 22 Nisan 2024 günü Boğazlıyan otogarında F.T. isimli şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şahsın üzerinde ve çantasında yapılan aramada; 40 adet kaçak elektronik sigara ve 4 adet kulaklık ele geçirilmiştir. F.T. isimli şüpheli şahıs hakkında adli işlemler devam etmektedir.

Yozgat Emniyeti iş başında: 3 firari hükümlü yakalandı! Yozgat Emniyeti iş başında: 3 firari hükümlü yakalandı!

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı olarak her türlü kaçakçılıkla mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Muhabir: Alpaslan Demir