50 milyon lira değere sahip altın… Yozgat’ta büyük operasyon! 50 milyon lira değere sahip altın… Yozgat’ta büyük operasyon!

“Cumhuriyetin 100. Yılında Bin Kitap” kampanyası kapsamında Fatih İlkokulu kardeş okul olarak belirledi. Kampanya kapsamında Fatih İlkokulunun kardeş okulu Yeşilhisar İlkokulu yapıldı. Öğrencilere ve kütüphaneye kampanya kapsamında kitap, kırtasiye seti, okulun hijyeni için temizlik malzemeleri, spor malzemesi (basketbol, futbol, voleybol setleri ve hulalop) çocukların etkinliklerinde kullanmaları için fotokopi kağıdı desteğinde bulunuldu.

100’üncü yıla özel projesi 1

Fatih İlkokulu Müdürü Bekir Erkoç ve Müdür Yardımcısı Salim Ceylan ile birlikte 3. sınıf öğretmenleri Naciye Yüksel, Meliha Doğan, Bekir Öztürk ve öğrencilerinin yaptığı çalışmalar sonucunda hazırlanan kitaplar Yeşilhisar İlkokulu öğrencileriyle buluştu.

100’üncü yıla özel projesi 3

Kampanya dahilinde Cumhuriyetin 100. Yılını kutlama farkındalığı oluşturmak öğrenciler arasında sevgi, saygı, sosyal sorumluluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştirmek hedefi ile hazırlanan programa Kaymakam Recep Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümü Kadir Erdem katıldı. (Haber Merkezi)

Kaynak: İleri Gazetesi