Projenin başlamasıyla birlikte, Boğazlıyan Belediyesi’nin, 7’den 70’e tüm Boğazlıyan halkı için hayata geçirdiği yeni projeler arasında yer alan Yaşlı Bakımevi’nin inşaatı büyük bir önem taşıyor. Yaşlı Bakımevi, ilçedeki yaşlı ve ihtiyaç sahibi bireylere daha iyi hizmet sunmayı hedefliyor. Yaşlı Bakımevi Projesi, ilçede yaşlı ve bakıma ihtiyaç duyan vatandaşların daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilecekleri modern ve donanımlı bir tesis olacak. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Boğazlıyan, yaşlılarına yönelik hizmet kalitesini önemli ölçüde artıracak ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle ön plana çıkacak.

‘En önemli projelerden’  1

“Yaşlı Bakımevi” projesinde devam çalışmaları yerinde inceleyen Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Türkiye Avrupa'da birinci oldu! Türkiye Avrupa'da birinci oldu!

Tüm enerjilerini ve mesailerini ilçeye hizmet etmeye adadıklarını söyleyen Başkan Coşar, “Yapımı devam eden projelerimizin en önemlilerinden biri olan Yaşlı Bakımevimizin çalışmalarını bugün yerinde inceledik. Projelerimizi hızlandırarak tamamlamak ve hemşehrilerimizin memnuniyetine şahit olmak gayesindeyiz. Başımızın tacı büyüklerimiz için hayata geçireceğimiz Yaşlı Bakımevi projemizin yapım işi çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizi yarınlara taşıyacak projelerimizle ve eserlerimizle yolumuza devam ediyoruz. İnşallah bundan sonra da eserlerimizle ve hizmetlerimizle konuşmaya devam edeceğiz. Rabbim kıymetli büyüklerimize sıhhatli ömürler versin. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. (Ahmet Ayverdi)

Editör: Duygucan Baloğlu