Selam Gazetesi Sahibi Durali Doğan ve Nuriye Doğan çiftinin oğulları Alparslan Gazi Doğan, Atalay ve Fadime Keskin çiftinin kızları Mehtap Keskin ile Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’in taktığı yüzüklerle bir ömür boyu birlikte olma sözü verdi.
 Başkan Şimşek, nişan töreninde yaptığı konuşmada, “Bu nişan yüzüklerinin kurdelesini birbirinden ayırmak niyetiyle değil, aksine bir ömür boyu gençlerimizin birbirine kenetlenmeleri adına kesiyorum. İnşallah en kısa sürede bu nişanlı gençleri nikâh masasında görmek temennisindeyiz. Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin” dedi.

 Nişan töreninde Alparslan Gazi Doğan ve Mehtap Keskin, evliliğe ilk adımı atmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, “Bu duyguyu Allah herkese nasip etsin. İnşallah iki bedende bir ömür mutlu olmayı istiyoruz” dediler.
 Damadın babası Durali Doğan da duygularını şu şekilde ifade etti; “Sevgili oğlum Alparslan ile sevgili kızımız Mehtap’ı nişanlamaktan çok mutlu olduk. Başta Kaymakamımız sayın Ali Arslantaş, Belediye Başkanımız  sayın Ahmet Şimşek, İlçe Emniyet Müdürümüz sayın Hasan Arslan olmak üzere nişan merasimine iştirak ederek bu mutlu günümüzü bizlerle paylaşan, oda başkanlarımıza, daire müdürlerimize, değerli meslektaşlarımıza, tüm eş dost, akraba ve nişana teşrif eden herkese  teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilişim