1990 yılı başında İleri Gazetesi’nin sahipliğini devraldım.
Bir-iki yıl sonra kader beni radyoculukla tanıştırdı.
Yozgat\'ın ilk özel radyosu Yozgat FM\'i kurdum. Canlı yayınlar, özel istekler ve en önemlisi Yozgatlının kendi sesini sevdiklerine özgürce duyurma mutluluğunu ilk kez Yozgat FM\'le yaşadığına şahit oldum.
Yozgat FM\'de her şey vardı ama profesyonel HABER eksikti. Haber eksikliğini doldurmak için Seyfi Çelikkaya ya Tonosluoğlundaki matbaamda  “gel radyo işini profesyonelce beraber yapalım” teklifini yaptım. O da sağ olsun teklifimi  kabul etti. Tonosluoğlu çarşısının üst katında Yozgat FM\'e bir büro tutarak birlikteliğimizin ilk başlangıcını yaptık. Saat başı haberler, özel canlı oturumlar, tartışmalar, atışmalar, dolu dolu yayıncılık yaptık.
Radyoculuk havalı ve güzel bir işti ama bende de Seyfi\'de de gazetecilik aşkı ağır basmaya başlayınca hafta da bir Hürriyet ebadında ve kalitesinde İleri\'yi çıkartmaya başladık. Bazen Ankara\'da, bazende Kayseri\'de gazetemizi bastırarak her Salı günü okurlarına sunduk.
Güzel de oldu, İleri sevilip sayılmaya başladı ama, bu bizi asla tatmin etmedi.
Yozgat\'ın ofset baskılı, günlük bir gazeteye ihtiyacı vardı. Bunu herkes biliyor, söylüyor, lakin adım atan da olmuyordu.
1993 yılı sonlarında Tarsus\'tan ofset matbaa makinesini ve yan teçhizatlarını alarak Yozgat basın tarihine bir ilkin adımlarını attık.
1994 başlarında Yozgat\'ın “ofset baskılı ilk günlük gazetesi” İleri\'yi okurlarına sunduk.
1995-1996 yıllarında İleri vasıf alarak “Yozgat\'ın ilk Vasıflı gazetesi” oldu.
İleri tek Vasıflı gazete olarak 2003 yılına kadar devam etti.
Arkasından Yeni Ufuk, Yozgat Haber, Merhaba gazeteleri Vasıflı ünvanlarını aldılar.
Bu gün Yozgat\'ta ofset baskılı vasıflı günlük 4 gazete var, ayrıca Hakimiyet web ofsette basılarak günlük yayınlanıyor. Yozgat\'ın ilçelerinde de ofset baskılı günlük gazete sayısının 10\'nun üzerinde olduğunu sanıyorum.
İlkleri yaşamak, yaşatmak zordur, meşakkatlidir, yolları virajlıdır, hatta mayınlıdır dersem abartmış olmam!.
Ama sevinci de, gururu da, onuru da, Yozgat basın  tarihine dip not düşmenin de  ayrı bir hazzı vardır.
Ben bu ilklerin gururunu, sevincini ve hazzını Seyfi hoca ile birlikte yaşadım, bir hakkı teslim etmeliyim…
2000 yılında Seyfi ile yollarımız ayrıldı. O Anadolu Ajansında mesleğini devam ettirdi bu güne kadar.
Ben\'de 2001 yılında Ankara\'ya bir adım atarak matbaa sektöründe yatırım yaptım. Tabiri caiz ise “bir ayağım Ankara\'da, bir ayağım Yozgat\'ta” kaldı. Hala da öyle devam ediyor, ne Ankara\'yı Yozgat\'a çekebiliyorum, ne de Yozgat\'ı Ankara\'ya…
Aradan 11 yıl geçti. Bu gün Seyfi hoca Anadolu Ajansından emekli oldu ve İleri Gazetesi’nin Yazıişleri müdürü olarak eski koltuğuna tekrar oturdu.
Yozgat\'ta Basın sektörünün ve gazetecilerin hak ettiği saygınlığa kavuşmasına katkı yapmak için yeniden birliktelik yaptığımızın özellikle bilinmesini istiyorum.
İleri Gazetesi’nin bu günlere ulaşmasında emeği olan tüm gazeteci arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum.
20 yıl önce Tonosluoğlu çarşısında “merhaba” dediğim Seyfi Çelikkaya\'ya 20 yıl sonra yuvana hoş geldin diyor, başarılar diliyorum…