6 Şubat Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 büyük depremde 11 il etkilendi. Adıyaman ili de depremden etkilenen 11 il arasında yer aldı.

Eğitim Bir Sen Yozgat Şubesi temsilcileri depremden etkilenen Adıyaman iline bağlı Samsat ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretleri kapsamında Samsat Eğitim BirSen İlçe temsilciliğini ziyaret ederek her zaman yanlarında olduklarını belirttiler.

Devlet destekli ev fırsatı! Devlet destekli ev fırsatı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem felaketinden tüm Türkiye’nin etkilendiğini belirten Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, “Yaşanan deprem felaketinden tüm dünya etkilendi. Rabbim böyle büyük bir acıyı bir daha yaşatmasın inşallah. Gerçekten zor bir süreçten geçtik. Tüm dünya el ele vererek yararlarımızı en kısa sürede sardık sarmaya da devam edeceğiz. Bizler Eğitim Bir Sen ailesi olarak elimizden geleni her zaman yapacağız. Adıyaman iline bağlı Samsat ilçesinde EğitimBirSen ilçe temsilciliğimizi ziyaret ettik. Ziyaretimizde öğretmen arkadaşlarımız ve eğitim çalışanlarımıza selamlayarak, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Adıyaman Eğitim BirSen Şube Başkanımız Mehmet Demir'e ve yönetimine, Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat Bey'e, Milli Eğitim İlçe Müdürümüz Abdullah Akın Bey'e, EğitimBirSen İlçe Temsilcimiz Murat Ertan'a ve yönetimine, Kadir Barış kardeşimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Yolculuğumuz esnasında devletimizin bütün kurum ve kuruluşları ile alanda olduğunu müşahede etmek ise ayrı bir güzellikti. Allah devletimize, milletimize böylesi acılar yaşatmasın inşallah” dedi. Haber Merkezi

Editör: Duygucan Baloğlu