Dolar/TL fiyatı son dakika 25 Temmuz 2024 Dolar ne kadar oldu? Euro kaç TL? Dolar/TL fiyatı son dakika 25 Temmuz 2024 Dolar ne kadar oldu? Euro kaç TL?

Artık faiz ödemeden ihtiyaç kredisi almak mümkün. Yenilenen faizsiz kredi kampanyalarıyla birlikte, bankalar yeni müşterilere özel sıfır faizli kredi fırsatı sunuyor. Vatandaşlar ise en uygun kredi veren bankaları araştırıyor. İşte faizsiz kredi sunan bankalar ve kredi limitleriyle ilgili detaylar...

Kredi Kartı Sarmalı (5)

Bankalar, müşteri çekmek amacıyla sıfır faizli kredi kampanyalarını sıralıyor. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar, sıfır faizli kredi sunan bankaları yakından takip ediyor. İşte 9 bankanın faizsiz kredi kampanyası...

Banka Promosyon (2)

SIFIR FAİZLİ KREDİ FIRSATI DEVAM EDİYOR!

Bankalar, çeşitli tutarlarda sıfır faizli taksitli nakit avans veya kredi vermeye devam ediyor. Bu fırsatlar, küçük de olsa paraya ihtiyacı olanlar için önemli bir fırsat sunuyor.

Banka Promosyon (4)

NEREDEN BAŞVURU YAPILABİLİR?

Küçük ihtiyaçları sıfır faizli ve vadeli ödeme imkanıyla karşılamak isteyenler, internet üzerinden başvurarak bankada hesap açabilir veya kredi kartı talep edebilir. Bu sayede kredi veya nakit avans kullanabilirler.

Kredi Kartı Sarmalı (4)

ANINDA HESAPTA!

Bankaya müşteri olduktan sonra kredi veya nakit avans talep kısmından başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuz onaylandığında, para hesabınıza anında geçer. Bundan sonra gelen parayla ihtiyaçlarınızı karşılayabilir veya almak istediğiniz bir ürünü temin edebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi