SGK Yozgat İl Müdürü Duran Cesur, SGK Sorgun Şubesi'ni ziyaret etti. Cesur, bu ziyaretinde Sorgun'da faaliyet gösteren meslek mensupları ile toplantı düzenledi.
    Toplantı sonrası bir açıklama yapan Cesur, merkez müdürlüğü olarak ilk defa işyeri dosyasını açmayı Sorgun'a getirdiklerini belirtti.
    Cesur; “Yozgat'ın en büyük ilçesi olan Sorgun'un işlerin ne kadar olduğunu çok iyi biliyoruz. İleriki günlerde Sorgun'a olan hizmetlerimizi artırmayı düşünüyoruz. İnşallah çok yakın bir zamanda 4/B dediğimiz Bağkur'luların dosyalarını Sorgun'a getireceğiz. Bundan sonraki hizmetlerini Yozgat'tan değil Sorgun'dan takip edebilicekler. Ancak Yozgat merkezde şuanda 98 kadroyla hizmet vermemize rağmen eleman sıkıntımız çok. Buna rağmen Sorgun'a  eleman gönderdik. Yine atamaların ardından 12 kişi daha kadromuza dahil oldu” dedi.
    Sorgun'da faaliyet gösteren Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler ise bilgilendirici ve destekleyici hizmetlerinden dolayı, başta açılmasına vesile olan SGK İl Müdürü Duran Cesur'a ve Sorgun Merkez Müdürü Mustafa Sülbü'ye teşekkür ettiler. Ayrıca Sorgun Merkez Müdürlüğünün hizmet kapsamının genişletilmesini tahsis ve icra takip servislerinin de açılmasını istediler.
Editör: TE Bilişim