Geçtiğimiz yıl ilk eseri olan “Kırk Dilimlik Aşk” adlı romanını okuyucularıyla buluşturan Yazar Doğan, şimdi de sade, durucu ve akıcı bir dille kaleme aldığı ve 1982 darbesi yıllarında yaşananları içeren  yeni eserini “Eylül Günlüğü” adıyla kütüphanelerde kazandırdı.

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Yeniyer Kasabasının Ahmetfakılı mahallesinde (eski haliyle Ahmetfakılı köyünde)  doğup, İstanbul’a yerleşen ve yaz aylarını   baba ocağında geçiren  Aziz Doğan, emeklilik yaşamını yazmakla geçirmeye azimli gibi gözüküyor. Geçen yıl kendi köyünde yaşanan gerçek hikayeyi romanlaştıran yazar, başka bir hikayeyi 260 sayfalık kitabının  satırlarına taşıdı.

Plastik geri dönüşüm ödülleri sahiplerini buldu Plastik geri dönüşüm ödülleri sahiplerini buldu

 İstanbul caddelerinde dolaşırken rastladığı,  mahpushane günlerinden sonra, Sivas nüfusuna roman kahramanı gencin, sevdiği kızın aşkıyla,  Yozgat-Akdağmadeni ve Sorgun Ahmetfakılı köyü civarında yaşadığı olayların ardından İstanbul’a yerleşen  roman kahramanı ile yaşadığı olaylar;  sade, duru ve  anlaşılabilecek akıcı bir uslüp  ile kaleme alınmış.

Yozgatlı yazar Aziz Doğan’ın geçtiğimiz aylarda yayımlanan eser, meraklı okuyucularını bekliyor. Haber Merkezi

Editör: Duygucan Baloğlu