Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ankara-Kırıkkale sınırı Yozgat yolunun 30-52 kilometresinde alt geçit çalışması yapılacağı bildirildi.

            Turgutlu-Salihli yolunun 15-16. kilometreleri arasındaki (Karacaali Mevkii) altgeçit yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak devam edecek.

            Ankara-Kırıkkale sınırı Yozgat yolunun 30-52. kilometreleri arasında aşınma tabakası yenileme ve altgeçitlerin yapımı çalışmaları nedeniyle Kırıkkale-Yozgat istikametinde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

            Karabük-Eskipazar-4.Bölge Sınırı yolunun 15-18. kilometreleri arasındaki (Cildikısık Mevkii) yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

            Mekece-Bozüyük yolunun 66-67. kilometreleri arasında TCDD tarafından yapılan Hızlı Tren Projesi kapsamında VK-27 Viyadüğündeki çalışmalar nedeniyle 08 Nisana kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılacak, ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü olarak sağlanacak.

            Bozüyük Çevre yolunun 4-5. kilometreleri arasındaki Otogar Kavşak Köprüsü genleşme derzlerindeki bakım çalışmaları nedeniyle 15.03.2011 tarihine kadar sağ taşıma yolunda şerit daraltması yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri istendi.

            Karaman-Ermenek yolunun 24-37. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmalarının 01.03.2011 tarihinden itibaren daha hızlı şekilde tamamlanması, trafik can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla hergün 08.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

            Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı olacak.

            Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü Mevkii) ile 30-39. kilometreleri (Milas Devlet Hastanesi Mevkii) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. Marmaris-Gökova yolunun 5-6.km.leri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapalı tutulacak.

Editör: TE Bilişim