Ak Parti’de il başkanının kim olacağı konusunda düğümü çözecek, genel merkeze kanaat oluşturacak gelişmeler yaşanacak. Bir süredir kendi içerisinde istişare halinde olan Ak Parti Teşkilatları il başkanlığı konusunda teşkilat yoklamasına gidecek.
    Geçici olarak Avukat Yasin Durusoy’un il başkanlık görevini yürüttüğü Ak Parti’de il başkanlığı için Avukat Fahri Açıkgöz, Ali Açıkgöz, Ertuğrul Bölükbaşı ve Turgay Kargı’nın isimleri telaffuz ediliyordu.
    Bu isimler arasından Avukat Fahri Açıkgöz ve Ali Açıkgöz’ün isimleri il başkanlığı için çıkıyor. Bir haftadır Yozgat’ta bulunan Milletvekili Mehmet Çiçek, teşkilatlarda düzenlediği toplantılarla il başkanlığı görevine getirilecek isim üzerinde görüş alışverişinde bulundu.
    Teşkilatların önerileri, adayların fikirleri konusunda yerinde ve net bilgiler edinen Çiçek’in ardından dün de Ak Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ Yozgat’a geldi.
    Bozdağ’ın da teşkilatları dinleyeceği, gün içerisinde çeşitli ziyaretlerde bulunacağı gelen haberler arasında yer alıyor.
    Her ikisi de il başkan yardımcısı olan Avukat Fahri Açıkgöz ve Ali Açıkgöz’ün isimlerinin il başkanlığı için isimlerinin ön plana çıktığı gelen haberler arasında yer alıyor.
    Pazar günü Ak Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Aldın’ın Yozgat’a gelerek teşkilat yoklaması yapacağı, öne çıkan ilk üç ismi genel merkeze bildireceği, parti genel merkezinin de bu isimler arasından il başkanını seçeceği gelen haberler arasında yer aldı.   
Editör: TE Bilişim