Türkiye Şampiyonası finallerinde ilk üçe giren Yozgatlı Kick-Bokscular yeni başarılar için çalışmalarına devam ediyor.

            Yozgat’ta kurulalı bir yılı geride bırakan ve Türkiye Finallerinde ilimizi temsil eden Kick-Boks takımı, gösterdiği performans ile turnuvayı ilk üç arasında bitirme şansını buldu.

            Yakaladığı ivme ile ilerleyen zamanlarda çıtayı daha yüksek tutmak istediklerini söyleyen Kick-Boks hocası Yusuf Öcal; “Bilindiği üzere 2010 yılında başladığımız eğitimlerin hemen ardından Türkiye Şampiyonasına katıldık. Verdiğimiz eğitimle öğrencilerimiz bu turnuvada başarı sağlayarak ilk üçe girdiler” dedi.

            Elde edilen başarının genç sporcular için büyük moral kaynağı olduğunu söyleyen Öcal; “Yeni turnuva için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Şuanda 65 erkek 18 bayan sporcumuzla yolumuza devam ediyoruz. Yeni katılımları da tabi ki geri çevirmiyoruz” dedi.

            Yapılan organizasyonlara daha iyi hazırlık ve girişimde bulunmak istediklerini belirten Öcal şöyle konuştu: “Yapmak istediğimiz ve bulunmak istediğimiz oluşumlar için desteğe ihtiyacımız var. Futbolun, basketbolun olduğu kadar bunun da bir spor dalı olduğunu kabul etmemiz gerekiyor.

            Bozok Kapalı Spor Salonu’nda yaptığımız çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gün geçmiyor ki yeni bir sporcu daha keşfediyoruz. Yozgat insanı bu tür sporlar için uygun ve cesaretlidir. Kayıtlarımız hala devam ediyor ve kapımız herkese açık.”


Editör: TE Bilişim