Yerköy Devlet Hastanesi'ne atanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mustafa Dinler göreve başladı.
    Son yıllarda Yozgat İlçelerinin arasında modern hastane olma yolunda hızla gelişim gösteren Yerköy Devlet Hastanesi, İlçe halkına sağlık hizmetlerini eksiksiz sunabilmek için büyük atılımlar gerçekleştiriyor.
    Yerköy Devlet Hastanesi, ilçe halkına ve çevre ilçelere yaşayan vatandaşlara sunduğu kaliteli ve güler yüzlü sağlık hizmeti ile ilçe halkının beğenisini kazanma yolunda emin adımlarla yol alırken, özverili bir çalışma ile gerek hastanenin modern bir yapıya kavuşmasında gerekse doktor kadrosunu güçlendirme yolunda emin adımlarla ilerliyor.
    Modern hastane olma yolunda hızla ilerleyen Yerköy Devlet Hastanesi bünyesine kattığı yeniliklerle ilçe halkının dikkatini çekiyor.
    Modern hastane statüsünde hizmet veren Yerköy Devlet Hastanesi bünyesine katılan Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mustafa Dinler görevine başladı.
    Başhekim Sayit Usul, yaptığı açıklamada hastanedeki son yenilikler ve gelişmeler hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.
    Usul, ”Modern hastane statüsünde hizmet veren Yerköy Devlet Hastanesi, hizmetlerine yenilerini katmaya devam ediyor.
    Yerköy Devlet Hastanemiz Yerköy ilçe halkımıza olmak üzere Çiçekdağı, Saray, Sekili gibi ilçe ve köylere de hizmet vermekte. Bu sebepten dolayı Yerköy Devlet Hastanesi olarak da ilçe hastanemizde bölge hastanesi gibi çalışmaktayız.
    Başhekiminden, doktoruna, hemşirelerimizden, sağlık memurlarımızdan temizlikçilerimize kadar sağladığımız ekip ruhunu, sağlık hizmetinde kaliteye ve hassasiyete dönüştürmüş bulunmaktayız.
    Sağlık söz konusu olduğunda, hassasiyet bir kat daha artmaktadır.
    Hayatın en önemli ve kutsal emanetlerinden biride sağlığımızdır. Bu emanetin ağır sorumluluğu hekimlik mesleğinin temelini oluşturur. Kaliteli sağlık hizmeti almak insanın en doğal hakkıdır.
    Yerköy Devlet Hastanesi olarak bu temel anlayış ile halkımıza bilimsel yaklaşımdan taviz vermeden modern sağlık hizmetlerini sunmak iddiasındayız.  Hastane yönetimi olarak halkımıza hizmetin en iyisini ve en kalitelisini sunmaya devam ediyoruz.
    Bu amaçla Yerköy Devlet Hastanesine ataması yapılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mustafa Dinler görevine başlamıştır.
    Dinler'in göreve başlamasıyla fizik tedavi için Yozgat, Kırşehir ve Ankara gibi çevre il ve ilçelere giden hastalar bundan böyle Yerköy'de tedavi olabilecekler.
    Romatizmal hastalıklar, bel, boyun fıtıkları, fibromiyalji, osteoporoz gibi hareket sistemi rahatsızlıklarının tanı ve tedavisi temporamandibular eklem disfonksiyonu, yüz felci, hemipleji spinal kord yaralanması, tortikollis, serebral palsy, diz  kalça omuz el cerrahisi sonrası rehabilitasyon programları ve  uygun hastalarda eklem sinir tetik nokta enjeksiyonları yapılmaktadır.
    Romatizmal hastalıkların çoğu kronik, tekrarlayan deformitelere yol açan ve fonksiyon kayıpları oluşturan hastalıklardır.
    Hastaların tedavisinde tıbbi ve cerrahi tedaviye ek olarak rehabilitasyon uygulanmaktadır. Uzman hekimimiz, fizyoterapist kadromuz, yardımcı personellerimiz, fizik tedavi ünitemiz, yataklı servisimiz ve gerekli cihazlarımızla hastalarımıza en iyi şekilde hizmet sunulmaktadır” dedi.
   
Editör: TE Bilişim