Hafta sonu Yozgatspor tesislerinde yaşanan gerginlikten dolayı ÇEDAŞ’a tepki gösteren Cadde Taraftarlar Derneği yapılan uygulamanın yersiz ve anlamsız olduğunu dile getirdi.

                Hafta sonu Yozgatspor kulüp binasında elektrik borcu nedeni ile yaşanan krize bir tepkide kırmızı-siyaha gönül veren taraftarlardan geldi.  Taraftarlar yapılan uygulamanın yersiz olduğunu ifade ettiler. Cadde Taraftarlar Derneği Tribün Lideri Hasan Caygın yaptığı açıklamada,” Takımızın gidişatı ve bütçesi ortada. Yeni yönetimimizle birlikte bu borçlar birer birer eriyor fakat hepsi bir anda olmuyor. Bunlardan bir tanesi de ÇEDAŞ’a olan elektrik borcuydu. Başkanımız bunun bir kısmını ödedi kalanını ise hafta başında ödeyeceğini taahhüt etti. Tabii ÇEDAŞ’ı da anlıyoruz tahsilâtını yapsın. Kaçak bir durum varsa bunu da yapsın.

                Herkes borcunu ödemekle mükelleftir. Ancak burada ki durum çok özel. Elektriklerin kesileceği yer Yozgatspor kulüp binası. Hafta sonu uygulaması buraya mı denk geldi. Burası bir ev değil, ticarethane değil, depo değil. Burası gönüllere bağlı bir kurum. Bundan dolayı biraz müsamaha gösterilmesi gerekirdi. Eğer Osman Avcı zahmet edip bir kez Yozgatspor karşılaşmalarına gelseydi bu duygulardan kendiside nasiplenirdi. Gelmediği için bilmiyor bunun nasıl bir gönül bağı olduğunu. Biz Yozgatspor camiası olarak kendisinden bir özür bekliyoruz. Yapılan uygulamayı doğru bulmuyor, kendisinden de özür dilemesini bekliyoruz. “ dedi.

Editör: TE Bilişim