İşitme Engelliler Voleybol Türkiye Şampiyonası Yozgat'ta yapılıyor. Turnuva sırasında bir birleri ile işaret dili ile haberleşen futbolcular ve teknik ekip ilginç görüntüler sergilediler. 
Bozok ve Celal Atik Spor Salonlarında düzenlenen şampiyonaya, A grubunda İzmir Karşıyaka, Samsun 19 Mayıs, Ankara Başkent, Osmaniye, B grubunda Antalya, İstanbul Üsküdar, Amasya Lokman Hekim, Van İşitme Engelliler takımları katılıyor.
    Gruplarında ilk ikiye giren takımlar 13 Şubat Pazar günü final maçı yaptı.
MİLLİ TAKIMI
OLUŞTURACAĞIZ
    İşitme Engelliler Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Açak, 8 takımın katılımı ile yapılan Türkiye Şampiyonası’nda sporcuların performansına göre milli takım oluşturacaklarını söyledi.
    Açak; “İşitme Engellilerin Türkiye Şampiyonasını yapıyoruz. 8 takım. Burada biz milli takımı oluşturacağız. Milli takım da 11-22 Mayıs’ta Antalya’da Avrupa Şampiyonası var, bayanlarla birlikte. Türkiye Şampiyonası önem arz ediyor. Buradaki sporcuların performansına göre kampa alacağız” dedi.
    Yozgat’taki spor tesislerinin şampiyona için gayet uygun olduğunu söyleyen Açak; “1995 yılında gitmiştim Yozgat’tan. İdarici arkadaşlarımız çok güzel tesisler yapmışlar. Daha önce de Türkiye Şampiyonaları burada yapılsaydı pişmanlık duyuyoruz. Şuan şampiyonanın yapıldığı salon gerçekten çok güzel” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim