Özel Ergin Futbol Takımı Okullararası Futbol Şampiyonası’nın şampiyonu oldu. Bir çok spor dalında önemli dereceler elde eden okulun kupa serisine böylelikle bir yenisi daha eklenmiş oldu.
    Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2010-2011 Okullar Arası Futbol Şampiyonasında Yozgat Özel Ergin İlköğretim Okulu Küçükler futbol takımı il birincisi olarak şampiyonluğunu ilan etti.
    Grup maçlarını lider bitiren Özel Ergin Koleji Final maçlarında Fatma Temel Turhan İlköğretim Okulunu 3-2’lik skorla, Sorgun Agah Efendi İlköğretim Okulu’nu 4-3’lük skorlarla yenerek şampiyon oldu. Ödül töreninde Özel Ergin İlköğretim Okulu,  şampiyonluk kupasını Gençlik Spor İl Müdürü Ferhat Erdem’in elinden alırken, Sorgun Agah Efendi İlköğretim Okulu ikincilik kupasını Şube Müdürü Hasan Bahçecinin elinden, Fatma Temel Turhan İlköğretim Okulu ise üçüncülük kupasını Futbol İl Temsilcisi Şeref İbiş’in elinden aldılar.
    Özel Ergin İlköğretim Okulu Müdürü Ali Acar, sportif faaliyetlerin eğitimin önemli bir parçası olduğunu söyledi.Acar; “Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu hemen hemen tüm branşlarda müsabakalara katılıyoruz.
    Şu ana kadar yapılan spor müsabakalarında voleybol il üçüncülüğü, grekoromen güreş il birinciliği, serbest güreş il birinciliği, küçükler basketbol il birinciliği, yıldız erkekler basketbol il birinciliğinin ardından bugün de küçükler futbol il birincisi olmamız bizleri mutlu etti.Emeği geçen öğretmenlerimize,  öğrencilerimize ve bizleri her zaman destekleyen velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim