Geçen Hafta deplasmandan bir puanla dönen İl Özel İdarespor Pazar günü oynayacağı Yeni Yozgatspor karşılaşmasında 3 puanı arayacak.

            Ligin son haftalarında isminden sıkça söz ettiren ve sergilediği futbolla göz kamaştıran İl Özel İdarespor hafta sonu oynayacağı Yeni Yozgatspor karşılaşmasına mutlak galibiyet parolası ile çıkmaya hazırlanıyor. İlk yarıyı beklenmedik bir sırada bitiren İl Özel İdarespor Yönetiminin ve yeni transferlerin gelişiyle birlikte tekrar istediği havayı ikinci yarıda yakaladı. Rakiplerini farklı skorlarla geçmeyi başaran İl Özel İdarespor ligde kalmayı haftalar öncesinden garantilemek için Yeni Yozgatspor karşılaşmasına büyük önem gösteriyor.

            Puan sıralamasında yukarılara ilerlemek için mücadele veren ekibin bir diğer avantajı da sezon sonuna kadar ki maçlarının evinde oynanacak olması. İlk yarı maçlarının çoğunluğunu deplasmanda oynayan Özel İdare ekibi ilk yarıda yaşadığı dezavantajı ikinci yarıda avantaj olarak kullanmaya devam ediyor.

            Ligde kalmayı hak ettiklerini söyleyen İl Özel İdarespor  Teknik Direktörü Necip Kepir,” Büyük emekler harcayarak devam ettirdiğimiz takımımız bugün gerçekten hak ettiği yerde değil. Bu takımı hak ettiği yere getirmek için de büyük uğraşlar veriyoruz, bu sezon toparlamaya çalıştık ama inanıyorum ki bu yıl ligde kalıp önümüzdeki sezon da ise bizden beklenenin üstünde bir futbol sergileyeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim