Kırmızı-siyahlı ekibimizin 3 puanı hanesine yazdırdığı 34. haftada, en yakın rakipleri olan ve kendi evinde seyircisiz oynadığı karşılaşmada Bursa Nilüferspor’a 3-0 mağlup olan Siirtspor ve Kocaeli deplasmanında oynadığı karşılaşmada Darıca Gençlerbirliği’ne 2-0 mağlup olan Sancaktepe Belediyespor puan alamadılar.
ARAKLI 6 PUAN BIRAKTI
Karşılaşmayı protokol koltuklarının arkasında, şeref tribününden izleyen Yozgatspor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Önemli bir karşılaşmadan 4-0 gibi bir sonuçla galip ayrıldık, çok mutluyuz. Sizler burada Yozgatspor-Araklıspor karşılaşmasını izlediniz ancak ben, hem buradaki karşılaşmayı izledim, hem de grubumuzdaki diğer karşılaşmaları an be an takip ettim. Play-Off grubu ile aramızda en büyük iki engel, Siirtspor ve Sancaktepe Belediyespor’un puan kaybetmesi bizleri en az galibiyet kadar sevindirdi. Bu karşılaşmadan çifte galibiyet ile ayrıldık. Bir başka deyişle Araklı, giderken bize 6 puan bıraktı.” dedi.
SON VİRAJ İSTANBUL’DA
Yılmaz, önümüzdeki hafta İstanbul deplasmanında oynanacak Anadolu Üsküdar 1908 Spor karşılaşmasının, Yozgatspor için son viraj olduğunu ve kendilerini bu virajdan sonra dümdüz bir yolun beklediğini belirterek sözlerini şöyle sonlandırdı, “Grubumuzda tablo şu an itibariyle 10 hafta öncesindeki tabloya döndü. Puan farkları birbirine çok yaklaştı. Önümüzde son bir viraj kaldı ve inşallah bu virajı da önümüzdeki Pazar günü İstanbul deplasmanında kazasız belasız döneceğiz. Bu virajdan sonra önümüzde dümdüz bir yol var. Bu düzlükte rakiplerimizi geride bırakacak, Play-Off grubuna dahil olacağız.” dedi. 
Editör: TE Bilişim