7 Aralık Salı günü başlayan ve 11 Aralık’ta sona eren turnuvada gülen taraf Niğde Üniversitesi oldu. 5 takımdan oluşan grupta turnuvaya galibiyetle başlayan Niğde Üniversitesi Basketbol takımı tüm rakiplerini farklı skorlarla geçerek 1,Lige çıkmaya hak kazandı.
    İkinci son maçında Bozok Üniversitesini deviren Çankırı Karatekin Üniversitesi, üçüncü iki galibiyeti olan Kayseri Melikşah Üniversitesi, dördüncü tek galibiyeti olan Bozok Üniversitesi olurken beşinci ise hiç galibiyeti bulunmayan Ordu Üniversitesi oldu.
    5 gün süren turnuvanın birinci, ikinci ve üçüncüsü kupa alırken diğer takımlara katılım belgesi verildi. Taraftarsız başlayıp taraftarsız biten turnuvaların tribünleri hakemlerin düdük ve antrenörlerin uyarı sesleri ile yankılandı.
    Son gün yapılan Çankırı Üniversitesi, Bozok Üniversitesi karşılaşmasının ardından iki üniversitenin oyuncuları turnuvayı birlikte kuttlayıp hatıra fotoğrafları çektirdiler.
    Sönük geçen Basketbol turnuvasının ardından bugün Futbol Turnuvası start alacak.
    Hava şartları nedeniyle kampüs alanındaki futbol sahası yerine Bozok Şehir Stadyumu yan sahasında yapılacak turnuvaya şu takımlar katılacak; ; Bozok Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Çorum Hitit Üniversitesi, Sinop Üniversitesi.
Hedef şampiyonluk
    Geçen yıl düzenlenen turnuvada da başarı gösteren ve son anda şampiyonluğu kaçıran Bozok Üniversitesi Futbol Takımı bu seneki turnuvada bşarıya şartlanmış durumda sahaya çıkacak.
    Basketbolda yaşanan hüsranın aksine futbol ile Üniversitelerinin adını galibiyetle duyurmak istediklerini söyleyen öğrenciler tüm maçları alarak şampiyon olup gruplarda mücadele etmek istiyoruz dediler.
 

Editör: TE Bilişim