Yozgat, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya… Kritik uyarı geldi: 3 şeye çok dikkat edin! Yozgat, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya… Kritik uyarı geldi: 3 şeye çok dikkat edin!

Bugün yaşanan gelişmelerle birlikte akaryakıt fiyatları bir kez daha yükseldi. Özellikle benzin kullanıcılarını etkileyen bu artışta, benzinin litresine tam 95 kuruş zam yapıldı. Yüksek enflasyon, vergilerdeki artış ve küresel piyasalardaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarına olan etkilerini sürdürüyor.

benzin zam (1)

İki gün önce motorine yapılan zammın ardından, bugün de benzin fiyatlarında artış yaşandı. Bu yeni zammın ardından Ankara ve İzmir'de benzinin litre fiyatı 40 lirayı aşarken, İstanbul'da ise 39 lirayı geçti. Pompaya yansıyan zamlarla birlikte, araç sahipleri bu rekabetçi fiyatlarla karşı karşıya kalmış durumda.

benzin zam (2)

Akaryakıt fiyatlarındaki bu artış, sürücüler ve sektör temsilcileri arasında endişe yaratırken, enerji piyasasındaki gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediyor. Güncel ekonomik durum ve küresel piyasa dinamikleri, akaryakıt fiyatlarındaki gelecekteki olası değişimleri de belirleyecek gibi görünüyor.

Kaynak: Haber Merkezi