İleri Gazetesinin kuruluşunun kırkbeşinci yıldönümünü Bir Haziran gününde hep beraber kutluyoruz.Başarı ile geçen nerede ise yarım asır dile kolay insanlara bilgi vermek ulaşamadığı ve öğrenmek istediği bilgilerinde yanında olmak ve her  sabah esnafımızın , resmi kurumlarımızın diğer bizi okuyan değerli okurlarımıza ulaşmak bir gazete için bundan daha güzel bir duygu varmı.
    Bizlerde karınca kararınca yazılarımızla bize kucak açan bu güzide gazetede köşemizi paylaşmak değerli okuyuculara yardımcı olmak ve dilimizin döndüğünce bilgi aktarabilmek için buradayız.
    Geçen yıl onikinci ayda ilk yazımı  yazmak istediğimde bana kucak açan bu camia içinde bulunmak bir ayrıcalık.
    Bugün internet üzerindende bu gazete dünyanın her yerinden okunuyor bizede yozgat hakkındaki bilgilendirmelerimizden dolayı vatandaşlarımız arayarak teşekkür ediyor.Bizde bize desteklerinden dolayı onlara teşekkür ediyoruz.
    İleri Gazetesi sahibi sayın Mükremin Kayhan büyük fedakarlıklarda bulunarak bu gazeteyi bugünkü konumuna çalışanların ve gazeteye destek veren tüm kesimlerin birlikteliği ile hep zirveye taşıdı.
    Bir başarı yakalamak ve insanların takdirini alarak devamlı büyümek hep fedakarlık ister.bu gazedede bu zaten var yazarları ve çalışanları ile herkes elini başarı için taşın altına koymuş vaziyette.
    Bu gazetenin bir çizgide olması  ve itibar görmesi siz değerli okuyucularının desteği ile olmuştur.
    Yozgatın ve yozgatlının daima yanında olan onun dertleri ile dertlenen sevinci ile sevinen vatandaşın gözü  kulağı olan gazetemizin daha nice başarılarla büyüyerek nice kırkbeş  yıllara ulaşması hepimizin temennisi.
    Bu vesile ile kırkbeşinci yılımızda yanımızda olan bu gazeteye destek veren başta değerli okuyucularımıza ve diğer desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler.