Spor Toto Üçüncü Ligi Üçüncü Gurup’taki temsilcimiz Yimpaş Yozgatspor’da İstanbulspor deplasmanında alınan 2-2’lik sonuç ile başlayan çıkışını Yozgat’ta oynanan Erzincan Refahiyespor’u 1-0 yenerek devam ettirdi. Son oynanan ve ligin en güçlü ekiplerinden biri olarak gösterilen Gölcükspor karşısında iyi bir oyun ile 1-0 galip gelmeyi başaran temsilcimiz bu çıkışını sürdürmeye devam etti.
Üç haftada 7 puan çıkarmayı başaran kırmızı siyahlı ekibin bu çıkışı deplasmanda oynayacağı 1930 Bafraspor karşısında da sürdürecektir. Teknik direktör Şenol Kaba, İstanbulspor müsabakasının son 60 dakikalık bölümünde ve Erzincan Refahiyespor ile Gölcükspor müsabakalarında oyun taktiğini tek forvet yerine çift forvet ile sahaya çıkarak değiştirdi. Bu taktik değişikliği son üç haftada oynanan müsabakalarda etkili oldu ve takımımız 7 puan almayı başardı. Bu hafta sonu oynayacağı Bafraspor deplasmanında da aynı taktik ile çıkacaktır. Puan cetveline bakıldığı zaman kolay bir deplasman olarak gözüken 1930 Bafraspor deplasmanı teknik direktör Şenol Kaba’nın da dediği gibi zor deplasmanlardan biri.
Grupta bütün takımlar birbirini yenebilecek düzeyde bu nedenle takımlar arasında çok büyük puan farkları yok. Bu hafta Bafraspor’u yenmemiz durumunda puanımızı 14’e yükseltip 5’inci sıraya kadar yükselebiliriz. Bafraspor müsabakasında takımımızın en büyük sıkıntısı sarı kart sınırında olan oyuncular. Teknik direktör Şenol Kaba’nın ilk 11’inin değişmez isimleri Gökhan Solak, Levent Yılmaz, Göktuğ Uzunoğlu ve Salih Yurt sarı kart sınırında bu oyuncuların Bafraspor deplasmanında sarı kart görmeleri durumunda, içeride oynanacak olan Şekerspor müsabakasında cezalı duruma düşeceklerdir. Böyle bir olasılıkta teknik direktör Şenol Kaba’da takım oluşturmakta çok zorlanacaktır.
Kırmızı siyahlı ekip son haftlarda gerçekten iyi bir çıkış yakaladı. sezon başında kendisine inananların güvencini boşa çıkarmadılar. ilk haftlarda aldığı kötü sonuçlar sonrasında eleştirilen, bu takımdan bir şey olmaz diyenlere kırmızı siyahlı ekip en iyi cevabı son üç haftada topladığı 7 puan ile vermiştir. Bu haftada deplasmanda Bafraspor'u yenerek çıkışını sürdürecektir. Benim Yimpaş Yozgatspor'a ve oyuncularına inancım tamdır. Sezon sonunda bu takım hek ettiği yere gelecektir. Şampiyonluk olmasa bile en azından Play-Off oynama başarısını gösterecektir. Bunun sinyallerini de son haftalarda oynadığı maçlarda vermiştir.  Ancak alınan bu olumlu sonuçların abartılmaması, büyük zafer havasında olmaması gerekir. Böylece takımımızın ayakları yere basar ve her maça final havasında çıkar.