Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, hava koşullarının elverişli olduğu sürece ilçe genelinde yol yenileme ve yeni yol yapım çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.

Boğazlıyan Belediyesince ilçe genelinde sürdürülen saha çalışmaları kapsamında yol yenileme, yeni yol yapımı ve altyapı çalışmaları devam ediyor.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçe genelindeki çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, hava şartları elverdiği sürece hizmet çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Coşar, “Hava şartları el verdiği sürece yollarımızı yenilemeye, ilçemize yeni yollar kazandırmaya devam ediyoruz. Boğazlıyan’ımızın dört bir yanında saha çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor; mahalle mahalle, sokak sokak hizmetlerimizi hemşehrilerimizle buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.
Çalışmalar kapsamında yıpranan yollar yenilenirken ulaşım standardını yükseltmeye yönelik yeni yollar da yapılıyor.
İlçede devam eden altyapı ve asfaltlama çalışmalarından memnuniyet duydukları belirtilen vatandaşların, daha konforlu ve güvenli yollar için belediye ekiplerine ve Başkan Coşar’a teşekkür ettiği bildirildi.




