Olay, Filyos beldesi Öteyüz Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 80 yaşındaki Yüksel Hazoğlu, henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşadığı evin üçüncü katındaki balkonundan zemine düştü.

Durumu fark eden yakınları ve çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde Yüksel Hazoğlu'nun olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerinde jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcılığı tarafından inceleme yapıldı.

İncelemelerin ardından Hazoğlu'nun cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Fındık bahçesinde yanmış halde ölü bulundu
Fındık bahçesinde yanmış halde ölü bulundu
İçeriği Görüntüle

Olayın nasıl meydana geldiğinin belirlenmesi amacıyla jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Olayın tüm yönleriyle incelendiği öğrenildi.

Yüksel Hazoğlu'nun cenazesi, Filyos beldesi Öteyüz Mahallesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: İHA