Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Sorgun ilçesine bağlı Gülşehri Beldesi Belediye Başkanı Şakir Yıldırım’ın oğlu Ali Yıldırım’ın düğün törenine katıldı.

Düğün merasimi, aile yakınları, davetliler ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşirken, törende sıcak ve samimi anlar yaşandı. Genç çiftin mutluluğuna ortak olan Vali Özkan, ailelerle bir süre sohbet ederek davetlilerle de yakından ilgilendi.
Vali Mehmet Ali Özkan, düğün töreninde yaptığı kısa değerlendirmede genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileklerini iletti. Evlilik kurumunun önemine vurgu yapan Özkan, yeni kurulan yuvanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Tören boyunca Yıldırım ve Özkan aileleri misafirlerle yakından ilgilenirken, düğün programı çeşitli ikramlar ve kutlamalarla devam etti.
Ali Yıldırım ve eşinin hayatlarını birleştirdiği tören, iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.




