Yozgat Şehitler Fen Lisesinde geleneksel hale gelen Bahar Şenliği ve Pilav Günü etkinliği, öğrencileri, öğretmenleri ve mezunları bir araya getirdi.
Yozgat Şehitler Fen Lisesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Bahar Şenliği ve Pilav Günü” programı, yoğun katılım ve renkli görüntüler eşliğinde gerçekleştirildi.

Programa Yozgat İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Arun da katılarak öğrencilerin ve mezunların heyecanına ortak oldu.
Öğrenciler, öğretmenler ve mezunları bir araya getiren etkinlikte katılımcılar keyifli vakit geçirirken, okulun köklü kültürü ve aidiyet duygusu bir kez daha pekiştirildi.
Geçmiş yıllarda okuldan mezun olan öğrencilerin, mevcut öğrencilerle bir araya gelmesi etkinliğe ayrı bir anlam kattı. Mezunlar, okul yıllarına dair anılarını paylaşırken öğrencilerle sohbet etme fırsatı buldu.

Gün boyunca çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği programda katılımcılar hem hasret giderdi hem de birlikte vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Şenliğe öğrenciler, öğretmenler, veliler ve mezunlar yoğun ilgi gösterdi.
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen okul yönetimi, öğretmenler ve veliler tebrik edilirken, etkinliğe katılarak destek veren mezunlara da teşekkür edildi.

Şehitler Fen Lisesi’nde geleneksel olarak düzenlenen Bahar Şenliği ve Pilav Günü, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği anlamlı bir buluşma olarak hafızalarda yer aldı.





