Yozgat Belediyesi Bozokspor’da gerçekleştirilen kongrenin ardından kulübün yeni başkanı Mehmet Aygün oldu. Aygün, yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde mücadele edeceklerini söyledi.

Bozokspor (3)

Yeni Yönetim Belli Oldu

Yozgat Belediyesi Bozokspor’un Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongresinde kulübün yeni yönetimi belli oldu.

Bozokspor (2)

Kongrede Mehmet Aygün, Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulübü Başkanlığı görevine seçildi. Kongrenin ardından yönetim kurulu listesi de açıklandı.

Bozokspor (6)

“Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Mücadele Edeceğiz”

Kulüp Başkanı Mehmet Aygün, görev süresi boyunca Yozgat Belediyesi Bozokspor için birlik ve beraberlik içerisinde mücadele edeceklerini belirtti.

Aygün, kulübün başarısı ve geleceği için yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Bozokspor (1)

Yönetim Kurulu Listesi

Divan kuruluna sunulan yönetim kurulu listesinde asil üyeler Mehmet Aygün, Eyüp Coşgun, Tümer Yemenoğlu, Ferhat Erdem, Yusuf Akyürek, Hacı Kartal, Ömer Faruk Açıkgöz ve İlhami Ünal’dan oluştu.

Yönetim kurulu yedek üyeleri ise Abidin Eraslan, Mehmet Karakoç, Zeki Kırılı, Bahadır Şahin, Seyit Ali Aksoy, Baki İper, Adem Acet ve Eren Avcı olarak açıklandı.

Bozokspor (5)

Denetim Ve Disiplin Kurulları Oluşturuldu

Denetim Kurulu asil üyeliklerine Mustafa Türkmen, Serdar Soyduru ve Selçuk Kılıçarslan seçildi. Yedek üyeler ise Mustafa Dolamaç, Şükrü Köksal ve Mustafa Mavili oldu.

Güreşin geleceği Bahçeli ile görüşüldü
Güreşin geleceği Bahçeli ile görüşüldü
İçeriği Görüntüle

Disiplin Kurulu asil üyeleri Hakan Çeliksoy, Dilay Sena İnce ve Alperen Enes Coşgun’dan oluştu. Disiplin Kurulu yedek üyeliklerine ise Hamza Kalabalık, Oğuzhan Düzgün ve Hakan Çelik getirildi.

Muhabir: Hasan Toygar Avcı / Alpaslan Demir