Başkan Mustafa Erkut Ekinci, İlyas Arslan mevkiinde hayata geçirilen 28 iş yerinin vatandaşların emeğine, üretimine ve kazancına ev sahipliği yaptığını belirterek, ilçede üretimi destekleyen çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

Üretime Ve Kazanca Ev Sahipliği Yapıyor4

İlyas Arslan mevkiinde hayata geçirilen 28 iş yerinin vatandaşların emeğine, üretimine ve kazancına ev sahipliği yaptığını aktaran Ekinci, oluşturulan iş yerlerinin üretim ve çalışma alanı olarak kullanıldığını ifade etti.

Üretime Ve Kazanca Ev Sahipliği Yapıyor3

Dr. Ali Yürüdü kimdir? Ali Yürüdü MASAK Raporu, Tera Portföy (TLY fonu) olayı nedir ve tutuklandı mı?
Dr. Ali Yürüdü kimdir? Ali Yürüdü MASAK Raporu, Tera Portföy (TLY fonu) olayı nedir ve tutuklandı mı?
İçeriği Görüntüle

Başkan Ekinci, ilçede vatandaşların kendi emekleriyle ortaya koyduğu çalışmaların işe ve kazanca dönüşmesinin kendileri açısından önem taşıdığını belirtti.

Üretime Ve Kazanca Ev Sahipliği Yapıyor2

Ekinci, “Bir fikrin işe, el emeğinin kazanca, gayretin geleceğe dönüşmesini görmek bizim için çok kıymetli” ifadelerini kullandı.

Üretime Ve Kazanca Ev Sahipliği Yapıyor1

Sorgun’da üretimi destekleyen ve vatandaşlara yeni imkanlar sunan çalışmaların devam edeceğini belirten Ekinci, bu yöndeki çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti.

Üretime Ve Kazanca Ev Sahipliği Yapıyor

Ekinci, üreten ve kendi işini büyütmek isteyen vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Muhabir: Yasin Nazım Kayhan