Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Olağan Kongre’de delegelerin güvenini tazeleyen Taştan, yenilenen İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını teslim aldı.
Mazbata töreni sonrası açıklama yapan Taştan, kongrenin ardından başlayan yeni dönemin daha güçlü ve daha sorumluluk gerektiren bir süreç olduğuna dikkat çekti.

Taştan konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Yönetim kurulumuzla birlikte mazbatamızı almış bulunuyoruz. Yozgat’ımıza, partimize ve aziz milletimize hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Önümüzde yoğun bir çalışma takvimi var. Şehrimizin beklentilerini karşılamak ve partimizi daha güçlü bir noktaya taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Yönetimimize ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”




