Divanlı Gençlerbirliği FK Kulüp Başkanı Lütfü Kara, Şefaatli Belediyespor karşısında 10 kişiyle 2-0 geriden gelip 2-2’lik eşitlikle tamamlanan maçı, takım ruhunun göstergesi olarak değerlendirdi.

Divanlı Gençlerbirliği FK, hafta sonu Şefaatli Belediyespor ile oynadığı maçta, 10 kişi kalmasına rağmen 2-0 geriden gelerek maçı 2-2’ye taşıdı. Maçın ardından Kulüp Başkanı Lütfü Kara, oyuncuları sosyal medya üzerinden “günün kahramanları” olarak nitelendirdi.

Divanlı Gençlerbirliği Fk Kulüp (2)

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu
Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu
İçeriği Görüntüle

Başkan Kara, yaptığı açıklamada, “İnançla, azimle, terle! 10 kişiyle 2-0’dan dönen günün kahramanlarını tebrik ediyoruz. 2-2 biten bu mücadele, skordan çok daha fazlasını, gerçek bir takım ruhunu anlattı. Tebrikler takım!” ifadelerine yer verdi.

Kara, sözlerinde maç skorunun ötesinde, sahadaki birlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. Açıklama, kulüp camiası ve taraftarlar tarafından yoğun ilgi gördü ve oyuncuların motivasyonunu artırması bekleniyor.

Muhabir: Yasin Nazım Kayhan