Cumhuriyetin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Akdağmadeni Belediyesi tarafından düzenlenen  ''100. Yıl Doğa Yürüyüşü'' büyük bir katılımla gerçekleşti.

100’üncü yıl yürüyüşü (4)

Yozgat Şube Başkanı Çınarer, Ağaoğlu'nu andı Yozgat Şube Başkanı Çınarer, Ağaoğlu'nu andı

Kuruluşa ve kurtuluşa şahitlik etmiş Akdağmadeni’nin eşsiz ormanlarında gerçekleştirilen 9 kilometrelik doğa yürüyüşüne Kaymakam Fatih Topuz, Belediye Başkanı Nezih Yalçın, ilçe protokolü, öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

100’üncü yıl yürüyüşü (1)

Yürüyüş parkuru bitiş noktasında bir konuşma yapan Başkan Yalçın “İlelebet payidar olması için hepimize büyük sorumluluk düşen Türkiye Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu olsun. Şanlı mazisiyle övündüğümüz, 'Türkiye Yüzyılı'nı da başlatacak olan bu kutlu günü, onurla, gururla kutluyoruz.  Yüce Türk milleti ilelebet payidar olacaktır. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.  Tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. (Mustafa Babayiğit)

Kaynak: İleri Gazetesi