Belediye Başkanı Nezih Yalçın, son 7 yılda belediyeye toplam 14 yeni araç kazandırıldığını açıkladı.

Akdağmadeni Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Araç Filosuna 6 Milyon Tl'lik Yeni Araç (1)

Bu kapsamda belediyenin araç parkına 2026 model, 11+1 metreküp kapasiteli, arkadan yüklemeli hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu kazandırıldı.

Yaklaşık 6 milyon TL maliyetle belediye bünyesine dahil edilen yeni araç, ilçe genelinde yürütülen temizlik ve çevre hizmetlerinde kullanılacak.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Dr. Nezih Yalçın, yeni araç alımına ilişkin yaptığı açıklamada, belediyenin hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

Son 7 yılda belediyeye toplam 14 yeni araç kazandırdıklarını ifade eden Yalçın, desteklerinden dolayı Yozgat milletvekilleri İbrahim Ethem Sedef, Abdülkadir Akgül ve Süleyman Şahan'a, Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a teşekkür etti.

Yozgat Valisi Özkan'dan acılı aileye taziye ziyareti
Yozgat Valisi Özkan'dan acılı aileye taziye ziyareti
İçeriği Görüntüle

Araç Filosuna 6 Milyon Tl'lik Yeni Araç (2)

Yeni çöp kamyonunun ilçeye hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Nezih Yalçın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Belediyemizin hizmet kapasitesini artırmak ve hemşehrilerimize daha kaliteli hizmet sunmak için araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Son 7 yıl içerisinde 14 yeni aracı belediyemize kazandırdık. Destekleri için Yozgat Milletvekillerimiz Sayın İbrahim Ethem Sedef, Sayın Abdülkadir Akgül, Sayın Süleyman Şahan’a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’a, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ediyor, araç filomuza dahil ettiğimiz yeni çöp kamyonumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.

Akdağmadeni'mizin ihtiyaçlarını karşılamak, kaynaklarımızı verimli kullanarak hizmetlerimizi güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Kaynak: Haber Merkezi