Güçlü Parti Yozgat İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Fatih Babayiğit getirildi. Göreve başlamasının ardından açıklama yapan Babayiğit, Yozgatlı gençleri parti çatısı altında birlik ve dayanışmaya davet etti.

Güçlü Parti Yozgat İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Fatih Babayiğit atandı.

Yozgat vekili bakanla görüştü: Talepleri iletti
Yozgat vekili bakanla görüştü: Talepleri iletti
İçeriği Görüntüle

İç Anadolu Bölge Başkanlığı ile gerçekleştirilen istişarelerin ardından, Teşkilat Başkanlığının onayıyla yapılan atamayla birlikte Babayiğit görevine başladı.

Göreve başlamasının ardından açıklamada bulunan Fatih Babayiğit, gençlerin sosyal, kültürel ve siyasi alanlarda daha aktif olması gerektiğini belirtti.

Yozgatlı gençleri Güçlü Parti çatısı altında bir araya gelmeye davet eden Babayiğit, gençlerin fikir ve projeleriyle ülke geleceğinde önemli rol üstleneceğini ifade etti.

Babayiğit, gençliğin enerjisi ve dinamizmiyle sahada aktif çalışmalar yürütmeyi hedeflediklerini belirterek, Yozgat’ta gençlerin sorunlarını dinleyen ve çözüm odaklı bir anlayışla hareket edeceklerini kaydetti.

Güçlü Parti Yozgat

Parti bünyesinde gençlik faaliyetlerinin artırılmasının amaçlandığını belirten Babayiğit, önümüzdeki dönemde çeşitli sosyal ve teşkilat programlarının hayata geçirilmesinin planlandığını söyledi.

Babayiğit, yayımladığı davet mesajında Yozgat gençliğine seslenerek, Bozok Yaylası’nın duruşunu ve Yozgat’ın enerjisini temsil eden gençlerle birlikte yeni bir yola çıktıklarını ifade etti.

Memleketin her köşesinde gençliğin sesini daha güçlü duyurmak istediklerini belirten Babayiğit, Güçlü Parti vizyonuyla geleceği birlikte inşa etmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Gençleri sadece seçmen olarak değil, davanın asli unsurları ve yarının liderleri olarak gördüklerini kaydeden Babayiğit, gençlerin enerji ve fikirlerini parti çatısı altında birleştirmeye davet etti.

Yozgat gençliğinin bir araya geldiğinde önemli başarılara imza atacağını ifade eden Babayiğit, “Gelin, Yozgat’ın geleceği için elinizi taşın altına koyun” çağrısında bulundu.

Babayiğit, açıklamasında kendisini göreve layık gören İç Anadolu Bölge Başkanı Şahin Meriç’e teşekkür etti.

Babayiğit, Meriç’in desteklerinin çalışmalarında önemli bir motivasyon kaynağı olacağını ifade etti.

Muhabir: Alpaslan Demir