Aydıncık İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin saha çalışmaları sonucunda, ilçede ikamet eden iki şahsın iş yerinde kaçak tütün mamulleri sattığı yönünde bilgi elde edildi.
Şüphelilerin iş yerleri ve ikametlerinde yapılan aramalarda 8 bin 400 adet içi tütün doldurulmuş makaron, 11 kilogram kıyılmış tütün ve 1 adet sigara sarma makinesi ele geçirildi.

Sorgun’da Bonzai Ele Geçirildi
Sorgun İlçe Jandarma Komutanlığı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalarda, dört şahsın arazide uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurduğu ve kullandığı bilgisine ulaşıldı.
Gerçekleştirilen faaliyet sonucunda 22,4 gram bonzai olarak belirtilen sentetik kannabinoid madde, 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 1 adet bıçak ele geçirildi.

Merkez’de Metamfetamin Yakalandı
Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin müşterek çalışmasında ise bir şahsın Ankara’dan uyuşturucu madde getireceği bilgisi üzerine şüpheli yakalandı.
Şüphelinin üzerinde yapılan adli aramada, satışa hazır halde 15 adet paketlenmiş toplam 10,1 gram metamfetamin ele geçirildi.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık faaliyetlerinin yanı sıra uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.




