Yozgat’ta yaşanan acı olayda, Çandır İlçe Jandarma Komutanlığında görevli bir uzman çavuşun 6 yaşındaki kızı Cemre, trafik kazası sonucu verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Küçük Cemre’nin vefatı, ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.
Yozgat’ın Çandır ilçesinde görev yapan uzman çavuşun 6 yaşındaki evladı Cemre’nin trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği bildirildi. Kazada yaralanan ve bir süredir yaşam mücadelesi verdiği belirtilen küçük Cemre’den gelen acı haber, ailesi ve sevenlerini derin üzüntüye boğdu.
Henüz 6 yaşında hayatını kaybeden Cemre’nin vefatı, kendisini tanıyanlar ve yakınları arasında büyük üzüntüye neden oldu. Küçük çocuğun ardından yapılan taziye mesajlarında, Cemre’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ise sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi.
Cemre, Nevşehir’de Son Yolculuğuna Uğurlanacak
Hayatını kaybeden 6 yaşındaki Cemre’nin cenazesinin, pazartesi günü Nevşehir’in Özyayla köyünde defnedileceği bildirildi.
Cemre’ye Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Mekânı cennet olsun.





