Yaklaşık 3 saat süren ameliyatın ardından tedavi sürecine başlayan Kayapınar, kendisiyle ilgilenen sağlık çalışanlarına ve destek verenlere teşekkür etti.

Yozgat’ın sevilen iş insanı Kürşat Kayapınar, 10 Ekim Cumartesi günü Sarıkaya ilçesine bağlı Babayağmur köyünde geçirdiği kaza sonucu yaralandı. Sağ bacağındaki femur kemiği kırılan Kayapınar, ambulansla Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak ilk müdahalesi yapıldı.

Ardından Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen Kayapınar, 11 Ekim gecesi Prof. Dr. Murat Korkmaz ve ekibi tarafından gerçekleştirilen yaklaşık 3 saatlik ameliyatın ardından tedavi altına alındı.

Kayapınar Ameliyat Oldu (1)

Tedavi Sürecinde Emeği Geçenlere Teşekkür Etti

Yaşadığı sürece ilişkin açıklamada bulunan Kayapınar, Bozok Üniversitesi Hastanesi’ne sevkinin ardından kendisiyle yakından ilgilenen Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar ve Hastane Başhekimi Dr. Levent Albayrak’a teşekkür etti.

Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Murat Korkmaz ve ekibinin özverili çalışmalarına dikkati çeken Kayapınar, hekimlerin mesleki tecrübesi ve gayretine bizzat şahit olduğunu belirtti.

Kayapınar, tedavi sürecinde desteklerini esirgemeyen İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Akif Karaarslan, Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Başer, acil servis doktoru Muttalip Emrecik ve süpervizör Nazım Tuğra Yılmaz'a da teşekkürlerini iletti.

“Sağlık Çalışanlarının Samimiyeti Beni Duygulandırdı”

Tedavi sürecinde sağlık çalışanlarının yaklaşımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayapınar, ambulans şoförlerinden hemşirelere, doktorlardan hastane personeline kadar kendisiyle ilgilenen herkese minnettar olduğunu ifade etti.

Sağlık çalışanlarının kendisine gösterdiği ilginin moral verdiğini belirten Kayapınar, kazayı öğrenir öğrenmez arayan, mesaj gönderen, hastanede ziyaret eden dostlarına, akrabalarına ve hemşehrilerine de teşekkür etti.

Kayapınar Ameliyat Oldu (3)

Tedavisine Evde Devam Edecek

Ameliyatın ardından önünde uzun bir iyileşme süreci bulunduğunu belirten Kayapınar, tedavisine evde devam ederek sabır ve umutla sağlığına kavuşmak için mücadele edeceğini bildirdi.

Dostlarından dua isteyen Kayapınar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Hayatın ne zaman, ne getireceğini bilemiyoruz. Bazen bir an, insanın bütün planlarını değiştirebiliyor. Kaza mı, nazar mı, bilemiyorum… Bildiğim tek şey, sağlığın, dostluğun, duanın ve insan sevgisinin ne kadar kıymetli olduğu.

Rabbim hepimizi her türlü kazadan, beladan ve nazardan korusun. Hastalarımıza şifa, sağlık çalışanlarımıza güç ve kolaylık versin.”

Yozgat’taki Şebek Geçidi sonbahar renkleriyle büyüledi
Yozgat’taki Şebek Geçidi sonbahar renkleriyle büyüledi
İçeriği Görüntüle

İleri Gazetesi olarak Yozgat’ın tanınan iş insanlarından Kürşat Kayapınar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Muhabir: Yasin Nazım Kayhan