Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Millî Eğitim Bakanlığı emekli Başmüfettişi ve emekli öğretmen Süleyman Arun, Yozgat'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze (5)

Millî Eğitim Bakanlığı emekli Başmüfettişi ve emekli öğretmen Süleyman Arun, bir süredir tedavi gördüğü Ankara'daki hastanede yaşamını yitirdi.

Cenaze (4)

Yozgat'ın tanınan ve sevilen simalarından Koray ile Tuncay Arun'un babası Süleyman Arun'un vefatı, eğitim camiasında ve sevenleri arasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Okur dualarla uğurlandı
Okur dualarla uğurlandı
İçeriği Görüntüle

Cenaze (3)

Arun'un cenazesi, Çapanoğlu Caminde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Taşocağı Mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.

Cenaze (1)

İleri Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, Arun ailesine, yakınlarına ve öğrencilerine başsağlığı diliyoruz.

Muhabir: Yasin Nazım Kayhan