Yozgat’ın Saraykent Belediye Başkanı Ahmet Köroğlu, Saraykentli vatandaşlarla birlikte Yozgat Alparslan Türkeş Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Büyüklerle gönül sohbeti

Gerçekleştirilen ziyarette huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Başkan Köroğlu, büyüklerle sohbet ederek onların hatıralarını ve tecrübelerini dinledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette huzurevi sakinlerinin hayır duaları alındı.

Köroğlu, büyüklerin hayat tecrübelerinin ve güzel gönüllerinin kendileri için büyük değer taşıdığını belirterek, yaşlılarla bir araya gelmenin önemine dikkat çekti.

Köroğlu’ndan Huzurevi Ziyareti3

Yozgatlı iş insanından 106 yıllık şehit mezarına vefa
Yozgatlı iş insanından 106 yıllık şehit mezarına vefa
İçeriği Görüntüle

Gönül bağları güçlendiriliyor

Saraykent Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda, yaşlı vatandaşlarla kurulan gönül bağlarının güçlendirilmesinin önemine vurgu yapıldı.

Ziyaretin, huzurevi sakinlerinin yanında olunduğunu hissettirmek ve onların sosyal yaşamlarına katkı sunmak açısından anlamlı olduğu ifade edildi.

Başkan Köroğlu ve beraberindeki Saraykentliler, ziyaretin sonunda huzurevi sakinlerine sağlıklı, huzurlu ve güzel bir ömür diledi.

Muhabir: İrem Çitak