Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından 14 adet ortam izleme sistemi satın alınacak.

4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesi kapsamında açık ihale usulüyle yapılacak ihalenin kayıt numarası 2026/1822116 olarak açıklandı.

Ortam İzleme Sistemi alımına ilişkin ihale, 16 Ekim 2026 tarihinde saat 10.30’da Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. 3. Kat Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İhale kapsamında 14 adet ortam izleme sistemi satın alınacak.

Yozgat Şeker Fabrikası (1)

Yozgat’ın da Aralarında Bulunduğu 14 Fabrikaya Kurulacak

Sistemler; Ankara, Ağrı, Burdur, Elazığ, Ereğli, Erciş, Eskişehir, Ilgın, Kars, Kastamonu, Malatya, Susurluk, Uşak ve Yozgat şeker fabrikalarının sistem odalarına kurulacak.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından ilk iş günü çalışmalara başlanacak. Sistemlerin kurulumunun 30 takvim günü içerisinde tamamlanması öngörülüyor.

Yozgat Şeker Fabrikası (2)

İhaleye Sadece Yerli İstekliler Katılabilecek

İhaleye yalnızca yerli istekliler katılabilecek. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek.

İsteklilerin tekliflerini EKAP üzerinden hazırlayarak e-imza ile imzalaması ve ihale tarih ve saatine kadar sistem üzerinden göndermesi gerekecek.

İhale kapsamında işin tamamı için teklif verilecek ve ihale sonucunda üzerine ihale yapılan istekliyle birim fiyat sözleşmesi imzalanacak.

İstekliler, teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere geçici teminat verecek. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren 120 takvim günü olacak.

KPSS şartsız dev personel alınacak: Başvuru ekranı açıldı
KPSS şartsız dev personel alınacak: Başvuru ekranı açıldı
İçeriği Görüntüle

İhalede elektronik eksiltme yapılmayacak ve konsorsiyum olarak teklif verilemeyecek.

Muhabir: Ayşe Baran