AK Parti Yozgat İl Yönetim Kurulu önceki dönem üyelerinden Satılmış Tetik'in kızı Fatma ile Eray için Yozgat Belediyesi Nohutlu Tepesi Sosyal Tesisleri'nde düğün töreni düzenlendi.
Düğün merasimine AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir ile parti teşkilatı mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. Programda Fatma ve Eray çiftini tebrik eden Kandemir, genç çifte bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.
Meryem ve Satılmış Tetik ailesi ile Nazife ve Hasan Yıldırım ailesinin mutluluğunu paylaşan davetliler, genç çifte iyi dileklerini iletti.
AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, yeni kurulan yuvanın hayırlı olması temennisinde bulunularak, Fatma ve Eray çiftine sevgi, saygı ve huzur içerisinde bir ömür, ailelerine ise hayırlı olsun dilekleri iletildi.




