Kaymakam Abdurrezzak Canpolat, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Agahefendi Ortaokulu'nda düzenlenen Yaz Okulu programını ziyaret etti.
Program kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Canpolat, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Yaz tatilini eğitim ve sosyal etkinliklerle değerlendiren çocuklarla yakından ilgilenen Canpolat, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Ziyaret sırasında öğrencilere boyama kitabı, kek ve meyve suyu ikram edilirken, çocuklar düzenlenen etkinliklerde keyifli anlar yaşadı.
Programda konuşan Kaymakam Abdurrezzak Canpolat, yaz okullarının çocukların akademik gelişimlerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine de önemli katkılar sunduğunu belirterek, "Yaz tatilini verimli değerlendiren çocuklarımızı görmek bizleri mutlu ediyor. Bu tür programlar, çocuklarımızın hem yeni bilgiler edinmelerine hem de arkadaşlarıyla kaliteli zaman geçirmelerine imkân sağlıyor. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın her alanda donanımlı bireyler olarak yetişmesi büyük önem taşıyor" dedi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Canpolat, öğrencilere başarılı, sağlıklı ve verimli bir yaz dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu.
Ziyaret, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.





